تنویر

تنویر یعنی روشنگری، روشنگری مجازی

تنویر

تنویر یعنی روشنگری، روشنگری مجازی

۱ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

نفوذ شبکه ای دشمن در خواب خرگوشی مسئولین!

بسم الله الرحمن الرحیم


"... جوان باید مطالبه کند، باید احساس کند که این مطالبه سودمند است، ثمربخش است؛ و تشویق بشود بر این مطالبه و باید احساس کند که او فقط مسئولیتش طرح سؤال و پرتاب کردن یک شعار نیست، که بگوید خوب، ما کار خودمان را کردیم؛ نه، پیگیرى کردن، مطالعه کردن، درباره ى مسئله اندیشیدن، آن را پخته کردن، راه کار اجرائى را براى آن جستجو کردن، براى طرحش با مراکز دست اندرکار و مجرى تلاش کردن و فعالیت کردن و بالاخره خود وارد میدان کار شدن، اینها جزء وظایف و تکالیف جوان ماست"(رهبر معظم انقلاب 17/7/86)

همان طور که می دانیم یکی از ارکان مهم حفظ امنیت در یک جامعه، مدیریت و حفاظت اطلاعات مربوط به بخش های مختلف آن است؛ در غیر این صورت عوامل بیگانه درون جامعه نفوذ کرده و به راحتی می توانند علیه دولت و مردم آن کشور اقدامات مخربی انجام دهند. لذا برای جلوگیری از چنین تهدیداتی در ایران هم مانند سایر کشور ها قوانینی وضع شده است مثل ماده 501 قانون مجازات‌ اسلامی، که براساس آن باید با هرگونه اقدام علیه امنیت ملی کشور برخورد شود.

 

امروزه با وجود تعداد بالای کاربران فضای مجازی و شبکه های به ظاهر اجتماعی حجم زیادی از داده ها و اطلاعات در حال اشتراک گذاری و جابه جایی می باشد و طبیعتا این مجموعه ی بزرگِ به روز و در دسترس مورد طمع و توجه بیگانگان قرار می گیرد. مدارک فراوانی دال بر وابستگی بسیاری از شبکه های ضد اجتماعی به دولت های صهیونیستی وجود دارد؛ به عنوان مثال مجله ی فرانسوی لوماگازین دوسیرائیل گزارشی در مورد فیس بوک می نویسد: "راههای جاسوسی بر اساس سند های مخابراتی اسرائیل و آمریکا از طریق افراد عادی است که خطرات این ماموریت را نمی دانند؛ اسرائیل از طریق فیس بوک به میزان زیادی به اطلاعاتی درباره استفاده کنندگان این سایت در جهان عرب و اسلام دسترسی پیدا می کند. آنگاه برای تخمین و ارزیابی وضعیت جوانان عربی و اسلامی آن را در اختیار اساتید روانشناسی وابسته به دستگاههای جاسوسی قرار می دهد." یا مثالی دیگر آنکه طبق منابع موثق، جنگ افزار اینترنتی تلگرام تحت مدیریت قلعه دیجیتال است؛ مدیر شرکت قلعه دیجیتال، مایکل میری لاشویلی، عضو هیئت رئیسه کنگره جهانی یهود، رئیس کنگره یهودیان روسیه و افسر نظامی ارتش رژیم صهیونیستی است.(جهت کسب اطلاعات بیشتر به مقالات سید مقداد صادقی در eghdam.blog.ir مراجعه فرمائید.)

 

سوالی که وجود دارد این است که با توجه به مدارک متعدد مبنی بر اهداف پلید شبکه های صهیونیستی نظیر تلگرام، اینستاگرام، واتس اپ و وایبر چرا هنوز هم این شبکه ها آزادانه و بدون مجوز و نظارتی همراه با تأییدات دولت به جاسوسی خود ادامه می دهند؟ حال آنکه نرم افزار های مشابه داخلی باید مدت ها در انتظار دریافت مجوز بمانند؟

تمام قوا مسئول هستند هرچه سریع تر از سوء استفاده ی دشمنان و ادامه ی فعالیت این جاسوس کده های همیشه همراه و جلوگیری کنند.

انتظار می رود قوه ی مقننه قوانین سخت گیرانه در این رابطه وضع کند؛ یا در صورت وجود قوانینی در این زمینه، به عنوان حافظ قانون، بی اعتنایان به قانون را مورد سوال قرار دهد.

قوه ی قضائیه هم بر اساس اختیارات قانونی خود با این جاسوس خانه ها و فحشا خانه های همیشه همراه برخورد کند. شایسته است با کسانی که باعث نفوذ دشمنان اسلام و مسلمین و جاسوسی دولت های صهیونیستی می شوند، برخورد قاطعی صورت گیرد.

متاسفانه برخی از مسئولین اجرایی کشور به دلیل منافع مادی حاصل از دلالی پهنای باند اینترنت آمریکایی، امنیت ملی، اقتصاد و فرهنگ اسلامی را به به خطر انداخته اند.

مصارف دستگاه‌ های دولتی، طبق دستور مقام معظم رهبری می بایست تا به حال مطلقاً داخلی می شدند، اما مشاهده می شود با وجود کالاهای مشابه داخلی در بسیاری از زمینه ها، هنوز دولت کالاهای خارجی مصرف می کند...[1] از جمله ی این موارد استفاده از شبکه های اجتماعی صهیونیستی است که هم منفعت مالی و هم اطلاعاتی برای این رژیم دارند... وزارت خانه های مختلف دولتی مسئول اند امنیت ملی را در نظر بگیرند؛ در راس این وزارت خانه ها وزارت اطلاعات است؛ چرا که مشخصا حفاظت امنیت ملی را بر عهده دارد و باید با عوامل دشمن که تا درونی ترین لایه های دستگا های مخلف دولتی نفوذ کرده اند برخورد کند (هرچند مطلوب است وزارت اطلاعات با توجه به نقش کلیدی اش در کل نظام، وابسته به دولت ها و جریانات جناحی نباشد) انتظار است وزارت اطلاعات با این سرویس های جاسوسی_تروریستی برخورد مناسبی انجام دهد و به وظیفه ی انکار ناپذیر خود در حفاظت از حقوق ملی شهروندان عمل کند.

و اما صدا و سیما به عنوان یکی از اعضای شورای عالی فضای مجازی، تاکنون برنامه‌ی مناسبی در جهت افزایش آگاهی عمومی در مورد جنگ افزارهای صهیونیستی تهیه نکرده است؛ زیرا علاوه بر تعداد معدود، چنین برنامه هایی هم از لحاظ جذابیت و هم از لحاظ زمان پخش شرایط مطلوبی ندارند؛ در صورتی که بسیاری از برنامه های پر مخاطب صدا و سیما در شبکه هایی چون تلگرام و اینستاگرام کانال و صفحات رسمی دارند و به صورت غیر مستقیم سبب ترویج سروریس های جاسوسی صهیونیستی می شوند.

امید است مسئولین به جای صحبت از فیلترینگ توهمی و تخیلی هوشمند با یک دهم هزینه ی لازم برای آن اقدام به ساخت نرم افزارهای قوی و قابل رقابت با مشابه های مطرح جهانی کنند که همان عمل به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری در راستای حمایت از تولیدات داخلی است و همچنین طبق احکام بالادستی و قوانین واضح شبکه ملی اطلاعات را هرچه سریعتر اجرائی نمایند.





[1] اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از کارگران سراسر کشور 09/02/1394